Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 31. mai 2012

Himmelsk fra Italia:)

Vil gjerne vise dere en forsmak på sommeren, nemlig et appelsintre fra Rappallo i Italia. Vi skal noenlunde samme vei i år, men regner ikke med at vi stikker innom nettopp den byen. Synes bildet er så sommerslig og herlig :)



Se gjerne innom Petunia for flere himmelske bilder :)

Ha en fin uke videre!

På tide med en klipp?

Minsten, to år, elsker å snurre håret sitt når han er trett......

fredag 25. mai 2012

Boble meg her og der...

Bland vann, zalo og sukker så får man skikkelig seige, deilige bobler man kan leke seg med. Snuppa lærte dette på skolen og underholdt hele gjengen med det hjemme :).


Blås, blås, blås.....


Og slik kan det bli, veldig underholdende for både små og store :)


I dag har jeg fått ryddet litt ut av skapene til ungene, flyttet bort vinterbukser og varme gensere, inn med t-skjorter og shortser. Skulle egentlig også vasket og ryddet enda mer....
Men NÅ lar jeg husvask være husvask og går ut og nyyyyyter været!!!!
Ha en flottings helg folkens :)

torsdag 24. mai 2012

Himmelsk i København!

I dagens himmelsk viser jeg et bilde fra Nyhavn i København.
Var et par syklister som bare stod der og nøt tilværelsen, herligherlig!


Klikk deg innom hos Petunia for å se flere fine bidrag!

mandag 21. mai 2012

København-turen!

Ja, må jo vise noen bilder fra jenteturen til Køben.
Vi koste oss veldig og nøt det de tre dagene det varte.

Det kjekke reisefølget mitt og meg (med håret litt på snei)

Deilig frokost eller hva??  Mmmmm, får vann i munn ved å bare se dette bildet og tenke på hvor godt det var!

Mye flott å hvile øynene på- flotte, store bygninger.
Det var dessverre en del arbeid på gang i byen så det var omkjøringer, brakker og bygningsmaskiner overalt.
Koste oss med utelunsj ved Nyhavn. Holdt på å blåse av, men tempen var fin ;).

Denne gjengen kom marsjerende ene dagen vi var på Strøget. Stilig.

Fredagskvelden var vi på Wallmanns, det var FANTASTISK bra!! Må lage et eget innlegg om det senere trur eg :)

Nyhavn by night....

Kjekke bakgater overalt, må nok ha noen turer til hit. Rakk jo ikke over en brøkdel på tre dager :)

Siste dagen møtte vi han kjekke karen her. Han satt der og plystret så pent etter oss at vi bare måtte knipse noen bilder med ham :). Sommer og storby tenker jeg da, folk som sitter som statuer og spiller/synger o.l. Er jo litt artig også :). Skapte iallefall stemning i gaten denne fyren!

Det ble litt bilder dette her, sånn er det når man har kosa seg myyye og vil vise det meste :). Nå har jeg allerede begynt å glede meg til neste tur jeg skal på med foreningen til høsten!!!

søndag 20. mai 2012

Det ble en våt 17. mai i år igjen....

Vått og kaldt, men glade unger som gledet seg til dagen! Snuppa kom inn ferdig påkledd før 7, med flagget i hånda :). Veeeeldig klar, det er jo koselig.
Ei venninne hadde med seg denne deilige, smashing kaka! Nydelig godt! Takk skal du ha L :)

Jasmin og Simen koser seg med litt chips.
Dagen ble feiret sammen med venner hos oss som vi pleier gjøre hvert år. Kjempekos å ha en slik tradisjon. Vi var 12 voksne og 12 barn tilsammen, en god gjeng. Ungene lekte godt i lag, og det gjorde vi voksne også :).

Vi grilla, spiste, prata og koste oss sammen før vi tok turen for å se folketoget, i øsende herlig pøsevær;). Etter folketoget pakket vi familien sammen og kom oss hjem. Kvelden forløp i noe rolig tempo:)


tirsdag 15. mai 2012

Vel hjemme :)

Vel, da var vi piker vel hjemme fra en deilig tur til København!
Vi har kost oss en hel haug; shoppet, slappet av, spist godt, drukket godt og hatt fantastisk show på Wallmanns!
Utrolig deilig og kjekt å være en tur der ute i det store utland all by myself, men alltid kjekt å komme hjem igjen også!

Vi har nytt deilig cappucino på utekafe på Strøket! Hadde faktisk så godt vær på fredagen at vi kunne nyte litt solglimt og til og med måtte trø til med solbriller:).
Kan tro baristaen som laget denne svanen i koppen min var fornøyd:). Var nesten så han ikke ville gi den fra seg, måtte vise den til alle andre han jobbet med før jeg fikk den :).

Kake har vi også godtet oss med. Dette er den ALLER, ALLER BESTE tiramisu jeg har smakt noen gang. Den formelig smeltet i munnen, mmmmmmm, fantastisk.
Kaken fikk vi servert på Mama Rosa, også midt på Strøket.


Blir nok noen bilder til etterhvert, må bare få lastet dem over på pcen først;).

Nå skal jeg ta meg en leserunde her i Blogglandia, gleder meg!

onsdag 9. mai 2012

Juhuu, har vunnet solbriller!

Jeg var så heldig å bli trukket som en av fem som vant solbriller fra LenswayElines blogg!
Jeg som sjelden vinner noe særlig, ble superhappy - for et par solbriller stod høyt på ønskelisten foran denne sommeren.

Jeg hadde ikke noen andre assosiasjoner med Lensway annet enn at de fører linser, trodde ikke de hadde solbriller. Da jeg kikket inn på sida deres ble jeg derfor litt overrasket av at de hadde ganske mange forskjellige typer solbriller, så det var litt å velge i :).
Ikke lett å velge når en ikke får prøvd dem, men jeg synes egentlig ikke det er lett å velge om man prøver heller... hehehe, så det var nok kanskje like greit å få solbriller på denne måten.

Mitt valg ble iallefall disse superfine Dolce&Gabbana solbrillene i rødt! Me like a lot!


OG det passet jo superbra at de kom så raskt i posten. Jeg bestilte torsdag sist uke, lørdag hadde jeg dem i postkassa! Utrolig bra service!

I morgen skal jeg og en venninne nemlig ut på tur til København- herrrrlig. Så da tenkte jeg at solbrillene måtte komme i hus til avreise for vi skal jo sitte og slikke sol på annenhver fortauskafe. Heldigvis kom de dumpende ned i postkassa i god tid!


Noe som ikke er så bra er at jeg kanskje ikke får muligheten til å bruke dem- er ikke meldt så veeeeldig bra vær down there. Menmen, tar og lirker solbrillene på nesa likevel tenker jeg :). Jeg skal nemlig ut på tuuuur og kose meg en hel haug!

Tjolabing!


søndag 6. mai 2012

Italiaforberedelser og ungdomsskolefest!

Vi skal til Italia i sommer! Gleder oss vilt og har nesten nedtelling allerede ;). Dette året reiser vi for første gang med andre, to familier til faktisk! Det blir spennende og kjekt å ha selskap på turen. 

I går hadde vi "Italia-samling" hos det ene venneparet vårt som vi skal reise med. De var i Roma for et par uker siden og hadde kjøpt med seg diverse italiensk mat og drikke som vi koste oss med. Og guriland- det var godt, mer enn godt, fantastisk godt!!! Selvfølgelig lå kamera igjen hjemme så da måtte maten foreviges med mobilen, ikke så bra bilder da- men, men....

Til forrett fikk vi serranoskinke med ruccola, basilikum, tomat og deilig bøffelmozzarella, krydret med pepper, helte over god olje og balsamico. FANTASTISK godt!!! Deilige, friske smaker som bare minner masse om sommer og Italia!

Til hovedrett hadde vi det deiligste møre kjøttet som var perfekt stekt, med ovnsbakte poteter, grillede paprika og auberginer, cherrytomater og parmiggiano og en hjemmelaget saus med soyasaus som base. Mmmmm, smeltet bare i munnen! 

Vi fikk knallgod kake til dessert også, men da glemte jeg rett og slett å knipse! Det var en god, klissen sjokoladekake med vaniljekrem og bær. Mmmm, man kan bli lykkelig av mat altså;).

Vi snakket om turen og fant ut forskjellige ting vi skulle gjøre både på vei ned og mens vi er i Toscana. Det nærmer seg med stormskritt nå, og vi gleder oss om mulig enda mer etter i går. Blir kjekt å reise med den kjekke gjengen!

Ellers har jeg hatt en travel helg... 20-årsjubileum med ungdomsskolen på fredag- det var en knallkjekk fest og jeg følte meg like ung som da (nesten iallefall)! Kjekt å se så mange igjen og kose oss sammen på den måten. Alle var blide, pratsomme og i godt humør. Festkomiteen hadde gjort en strålende innsats og alle var kjempefornøyde!

Og sjekk denne kaka som ei fra parallellklassen hadde laget, artig eller?

Klarte dessverre ikke spise så mye av den, men måtte smake en liten bit! Den var kjempegod!! Synd jeg ikke klarte mer :)

Nå er det avslapping på sofaen resten av kvelden tenker jeg, det tar på med rangling to kvelder på rad.

onsdag 2. mai 2012

Motlys

Øyeblikk har konkurranse igjen, like kjekt hver gang :)
Denne gang er temaet "Motlys".
Jeg synes ikke det er så lett å ta bilder i motlys, men dette er jeg ganske fornøyd med.
Ei aktiv jente tar seg en hvil på taket på en lekehytte mens solen gjør seg klar for å gå ned :).


Klikk deg innom hos Øyeblikk for å se flere bidrag eller delta selv :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...